Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Logitech G Pro Superlight Wireless - PINK

64.690 Ft (50.937 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 910-005956
Nem értékelt
FIZIKAI JELLEMZŐK
Gyártó cikkszám: 910-005956

Leírás és Paraméterek

ZERØ ZTATHATATLAN
Az eddigi legkönnyebb és leggyorsabb PRO egerünkkel minden akadály elhárul a győzelem útjából. A világ legjobb hivatásos e-sportolói számára választható új fegyver tömege kevesebb mint 63 gramm, és csaknem súrlódásmentes a csúszótalpa. A PRO X SUPERLIGHT újabb állomás ZERØ ZTATHATATLAN filozófiánkban – vagyis azon elkötelezettségünkben, hogy minden akadályt eltávolítsunk a játékos és a játék közti lehető legtisztább kapcsolat megteremtése érdekében.

AKADÁLY NÉLKÜL
A hivatásos e-sportolókkal való folyamatos együttműködés eredményeként a PRO X SUPERLIGHT egyetlen céllal készült: hogy a lehető legkönnyebb PRO vezeték nélküli, játékhoz tervezett egeret hozzuk létre úgy, hogy közben megtartjuk a Logitech G-termékek minőségét és szerkezeti egységét. Nyerjen gyorsabban, mint valaha.

PARANCSBILLENTYŰK NÉLKÜL
Eddigi legkönnyebb PRO egerünk, az PRO X SUPERLIGHT műszaki áttörést jelent a kevesebb mint 63 grammos tömeg elérésével – így csaknem 25%-kal könnyebb, mint hagyományos PRO vezeték nélküli egerünk. Ezt a teljesítménycsökkenés nélküli rendkívüli tömegcsökkentést aprólékos mérnöki munkával értük el.

AKADOZÁS NÉLKÜL
A LIGHTSPEED nevű, gyors reakciókat és stabil kapcsolatot kínáló újszerű, professzionális minőségű vezeték nélküli technológiánkkal csak a győzelemre kell összpontosítania.

HIBA NÉLKÜL
A Logitech G HERO 25K érzékelő páratlan pontosságot, sebességet és egységességet kínál. A PRO X SUPERLIGHT rendkívüli pontossága és nagyon pontos irányíthatósága magabiztosságot ad a nagy igénybevétellel járó versenyeken, ahol a másodperc tört része kell reagálni.

ZERØ ELLENÁLLÁS
A nagy, adalékanyag-mentes teflon talpbevonat egyenletes csúszása zavartalan kapcsolatot biztosít a játékkal.

ZERØ SZÉN-DIOXID-KIBOCSÁTÁS
A PRO X SUPERLIGHT megfelel a fenntarthatóságra vonatkozó legszigorúbb szabványoknak is. PVC-mentes, és környezetbarát PCR-t (újrahasznosított műgyanta) használ, így teljesen szén-dioxid-semleges minősítésű termék. Gyárainkban nettó értékben nullára csökkentettük a szén-dioxid-kibocsátást a megújuló energiák megvásárlásával és szén-dioxid-kibocsátás ellensúlyozásával.

A CSOMAG TARTALMA
- PRO X SUPERLIGHT játékhoz tervezett vezeték nélküli egér
- LIGHTSPEED vezeték nélküli vevőegység
- Töltő- és adatkábel
- Vevőegység-hosszabbító adapter
- Opcionális tapadásjavító szalag
- Törlőkendő a tapadásjavító szalaghoz
- Opcionális nyílászáró fedél teflon talpbevonattal
- Felhasználói útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!