Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Logitech MX Keys vezeték nélküli US International billentyűzet (920-009415)

46.990 Ft (37.000 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 920-009415
Nem értékelt
Gyártó: Logitech
Gyártó cikkszám: 920-009415

Leírás és Paraméterek

 • Csatlakozó típusa: Bluetooth
 • Nyelv: angol
 • Multimédia gombok: igen
 • Háttér-világítás: igen


Tulajdonságok:

Csak billentyűzet Amerikai nemzetközi (Qwerty) kiosztással


Bemutatkozik az MX Keys – a kulcs következő nagy projektjének profi kivitelezéséhez. Ez a legelső MX billentyűzet – kreatívoknak tervezve és programozóknak kivitelezve. Ha kitalálja, profi szinten megalkothatja!


Gördülékeny, természetes, pontos – tökéletes leütésű billentyűk.
A Logitech több évtizedes szakértelmének eredménye a Perfect Stroke tökéletes leütésű billentyűk, amelyek garantálják, hogy minden billentyűleütés könnyed, természetes és pontos lesz.   A domborított billentyűk illeszkednek az ujjbegyek formájához, a lekerekített élek pedig megfelelő visszajelzést adnak – bárhol is érinti meg a billentyűt. Minden billentyű matt bevonattal rendelkezik, hogy ujjai könnyedén csússzanak a felületükön.
 


Kényelem rendkívüli stabilitás mellet.
Magabiztosan gépelhet ezen a stabilitásra és pontosságra tervezett billentyűzeten. A billentyűk megnövelt stabilitása csökkenti a zajt és optimalizálja az érzékenységet, hogy érezze – de ne hallja – az egyes billentyűleütéseket. És az MX Keys teljes törzsét egyetlen fémlap tartja össze – a rendkívül erős kialakítás érdekében, hogy soha ne csúszkáljon az íróasztalon.


Intelligens megvilágítás. Most még intelligensebb.
A közelségérzékelő felismeri a kezeit, és felkapcsolja a billentyűzet háttérvilágítását, amikor az ujjai közelítenek. A háttérvilágítás elhalványulva kikapcsol, amikor elhagyja az asztalát, hogy maradjon energia az ihletett pillanatokra.  A háttérvilágítás fényereje automatikusan igazodik a fényviszonyokhoz, de akár kézzel is beállítható.


Több számítógép, egyetlen mx keys.
Az MX Keys billentyűzet követi az MX Master 3 egeret vagy más Flow-kompatibilis egeret az egyik számítógépről a másikra, így egyetlen folyamatos munkamenetben több eszközön is gépelhet.   Átvihet fájlokat, dokumentumokat és képeket számítógépek, illetve a Mac és a Windows® operációs rendszer között. (A Logitech Options szoftver szükséges hozzá, amely macOS és Windows rendszerre is elérhető.)


USB-C csatlakozóval újratölthető.
Az MX Keys akár 10 napig is használható egyetlen teljes feltöltéssel – vagy kikapcsolt háttérvilágítással akár 5 hónapig. (Az akkumulátor üzemideje a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat.) A feltöltéshez használja az USB-C töltőkábelt.


Több operációs rendszer.
Az MX Keys működik Windows, macOS, Linux®, iOS és Android™ operációs rendszerrel. (Az eszköz a legtöbb népszerű Linux-disztribúcióban támogatott további illesztőprogram hozzáadása nélkül)


Easy-switch kompatibilis.
Párosítsa billentyűzetét akár három eszközzel, és váltson közöttük egy Easy-Switch™ gombot megnyomva. Egyetlen MX Keys billentyűzetet használhat a laptopjához, asztali számítógépéhez vagy táblagépéhez.


Felelős csomagolás.
Az MX Keys összes papíralapú csomagolása FSC®-minősítésű, és FSC-minősítésű erdőkből származó, valamint újrahasznosított anyagokból és egyéb ellenőrzött forrásokból származó anyagok kombinációjából készült. 97%-kal kevesebb műanyagot használtunk fel, ami az előző modellhez viszonyítva 64%-os csökkenést eredményezett a csomagolás előállításához szükséges szén-dioxid-kibocsátásban. További tudnivalókat a
www.logitech.com/sustainability weblapon talál.


Műszaki adatok: • Kettős csatlakozás: Csatlakoztatás a mellékelt USB-vevőegységgel vagy a Bluetooth alacsony energiaigényű technológiával

 • Easy-switch billentyűk, hogy akár három eszközhöz is csatlakozhasson, és egyszerűen válthasson közöttük

 • Kézközelség-érzékelő, amely bekapcsolja a háttérvilágítást

 • Környezetifény-érzékelő, amely beállítja a háttérvilágítás fényerejét

 • Újratölthető. Egy teljes töltéssel 10 napig – vagy kikapcsolt háttérvilágítással 5 hónapig bírja. Az akkumulátor üzemideje a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat.

 • Be/ki kapcsoló

 • Caps Lock és töltöttségjelző LED

 • Kompatibilis a Logitech Flow-kompatibilis egérrel

Méretek: • MX Keys billentyűzet: Magasság: 131.63 mm, Szélesség: 430.2 mm, Mélység: 20.5 mm, Tömege: 810 g

 • USB-vevőegység: Magasság: 18.4 mm, Szélesség: 14.4 mm, Mélység: 6.6 mm

A csomag tartalma: • MX Keys Billentyűzet

 • Unifying vevőegység

 • USB-C típusú töltőkábel (USB-A – USB-C)

 • Felhasználói útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!