Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Logitech Logi Bolt vezeték nélküli egérrel és billentyűzettel használandó USB-vevőegység (956-000008)

6.829 Ft (5.377 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 956-000008
Bemutatótermünkben: Utolsó 1 db raktáron
Külső raktáron (szállítás 1-3 munkanap): Előrendelhető
Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 956-000008

Paraméterek

Ean kód 5099206097513

Leírás és Paraméterek

Tulajdonságok:

Ezt a Logi Bolt USB-vevőegységet használva biztonságos, nagy teljesítményű kapcsolatot létesíthet a Logi Bolt vezeték nélküli egere, billentyűzete vagy párosa és a számítógépe között.


Tartsa keze ügyében arra az esetre, ha le kell cserélnie a Logi Bolt vezeték nélküli eszközzel kapott vevőegységet. Két különböző számítógéphez csatlakozhat egy erős, biztonságos, mindkét eszközön meglévő Logi Bolt vezeték nélküli kapcsolattal. Ezt használhatja a Flow-kompatibilis Logi Bolt egerével a többszámítógépes munkafolyamatokhoz. Mindez csupán néhány indok a Logi Bolt vevőegység megvásárlása mellett.


A biztonságra és nagy teljesítményre tervezett Logi Bolt erős és biztonságos, megszakadásmentes kapcsolat létrehozására képes akár 10 méter távolságban (A vezeték nélküli hatótávolság a használati körülményektől és a számítógép beállításától függően változhat), még túlterhelt vezeték nélküli környezetekben is. Kompatibilitás: Windows®, macOS, Linux® (A Logi Bolt vezeték nélküli eszközök alapfunkcióihoz nincs szükség további illesztőprogramokra a Chrome OS rendszerben és a legtöbb Linux-disztribúcióban), Chrome OS™ (A Logi Bolt vezeték nélküli eszközök alapfunkcióihoz nincs szükség további illesztőprogramokra a Chrome OS rendszerben és a legtöbb Linux-disztribúcióban)


Egyetlen port kell hozzá. Miután bedugta a vevőegységet, nem kell kivennie sem. Magával viheti a laptopját és a csatlakoztatott Logi Bolt eszközöket a különböző munkahelyekre, és folytathatja a munkát.


Párosíthatja Logi Bolt vezeték nélküli egerekkel és billentyűzetekkel (A Logitech Options szoftver szükséges hozzá, amely letölthető Windows 10 vagy újabb és macOS 10.14 vagy újabb rendszerhez). A Logitech Options letöltéséhez egyszerűen keresse fel a logitech.com/options weboldalt, majd kövesse a képernyőn megjelenő részletes utasításokat.


Akár 6 Logi Bolt vezeték nélküli billentyűzetet és egeret csatlakoztathat egy számítógéphez (A Logitech Options szoftver szükséges hozzá, amely letölthető Windows 10 vagy újabb és macOS 10.14 vagy újabb rendszerhez) egyetlen Logi Bolt vevőegységgel – és elfelejtheti a több USB-vevőegységgel járó vesződséget. Emellett elég egyetlen vezeték nélküli billentyűzet/egér készletet tartania minden munkahelyen, és egyszerűen hatótávolságon belül elhelyezni a laptopját. Nem kell egereket vagy billentyűzeteket magával vinnie.  • Követelmény: Szabad USB Type-A-port Windows®? 10,11 vagy újabb macOS 10.14 vagy újabb Linux (A Logi Bolt vezeték nélküli eszközök alapfunkcióihoz nincs szükség további illesztőprogramokra a Chrome OS rendszerben és a legnépszerűbb Linux-disztribúciókban) Chrome OS (A Logi Bolt vezeték nélküli eszközök alapfunkcióihoz nincs szükség további illesztőprogramokra a Chrome OS rendszerben és a legnépszerűbb Linux-disztribúciókban)

Ean kód 5099206097513

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!