Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Megérkeztek a Varmilo billentyűzetek!

Megérkeztek a Varmilo billentyűzetek!

 

 

 

Van aki már január óta várta őket, nézzetek szét köztük!

Egyenesen Kínából, a gyárból!


A Varmilo egy kínai cég, csak úgy jellemzik magukat: keyboard artist. A cég 2012-ben alakult, akkor még kizárólag customizálással foglalkoztak, mostanára viszont egy high-end periféria gyárrá nőtte ki magát. Hisznek benne, hogy termékeik, nem kizárólag a legmagasabb minőséget hozzák, hanem az egyedi designjaikkal es életérzést is átadnak. Kicsit elcsépelt szöveg, de én kajálom!

 

Eredendően ezeket az embertípusokat szeretnék megfogni:

-ha minőségi terméket szeretnél, minimál designnal

-gamereknek, akiknek a játékélményt növeli a klaviatúra minősége

-akik tényleg rengeteget gépelnek és emiatt javítja az életminőségüket gyakorlatilag egy ilyen profi termék

 

 

A Varmilo megígéri, hogy azokat a dolgokat is folyamatosan fejlesztik, amelyek számunkra teljesen láthatatlanak, hát ehhez nem nagyon tudok hozzászólni, mivel láthatatlanok. Megelőlegezem a bizalmat nekik, másban még nem hazudtak. Itt egyébként a strukturális designra, illetve a gépelési élményre gondoltak.

 

Egyet is kell értsünk velük, a legjobb minőséget hozzák, a keycap-ek minősége, a ház, a gombok csillapítása, és a külcsín egyedülálló a piacon. Gyakorlatilag a billentyűzetek Rolls Royce-áról beszélünk.

 

Üzletünkben szokás szerint több modell is kipróbálható, amit tudunk is ajánlani, mielőtt valaki benevez egy ilyen drága darabra. Félreértés ne essék valószínűleg nem fogsz benne csalódni, hiszen ahogy fentebb írtuk kiváló minőségű, élmény vele gépelni, játszani, és akár csak ránézni is!